Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo

Heeft u een operatie gehad en kunt u nog niet naar huis?

In ons herstelhotel bieden deskundige medewerkers een unieke vorm van zorg. Tijdens een kortdurend verblijf in een comfortabele omgeving traint u dagelijks met een fysiotherapeut en bereiden wij een gezonde maaltijd voor u. Ondertussen werkt u aan uw herstel.

 

Wilt u even aansterken in een comfortabele omgeving?

Wij bieden een unieke vorm van zorg in een kleinschalig hotel met deskundige medewerkers en goede maaltijden. We zorgen voor rust, regelen zaken voor thuis en ontlasten uw mantelzorgers. Ondertussen traint u onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk

Een sfeervol herstelhotel met persoonlijke
aandacht en medische ondersteuning

Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is geschikt als u verzorging en/of verpleging nodig heeft en tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen. U moet wel in staat zijn om de eigen regie te voeren. Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. Dit betekent alle medische disciplines, complete zorg en verblijf onder één dak. Een unieke samenwerking in Lansingerland!

U kunt bij ons terecht:

Fietsen

Vanuit het ziekenhuisHerstel na operatie

Heeft u een operatie gehad en kunt u nog niet naar huis? In ons herstelhotel bieden deskundige medewerkers een unieke vorm van zorg.

Lees verder
Client in stoel

Vanuit de thuissituatieOp kracht komen

Wilt u even aansterken in een comfortabele omgeving? Wij bieden een unieke vorm van zorg in een kleinschalig hotel met deskundige medewerkers en goede maaltijden.

Lees verder
Vakantie

Voor vakantie in de buurtRespijtzorg

Ook voor een vakantie in de buurt of om uw mantelzorg tijdelijk te ontlasten, bent u van harte welkom in ons herstelhotel. Tijdens de feestdagen en vakantieperiodes bieden wij speciale arrangementen aan.

Lees verder

Bereken uw vergoedingEenvoudig uw vergoeding berekenen

De kosten voor uw verblijf zijn afhankelijk van uw keuze voor een één- of tweepersoonskamer. Per 1 januari 2017 kost een éénpersoonskamer €179,- per dag / nacht en een tweepersoonskamer € 249,- per dag / nacht. Uw ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

U betaalt zelf uw verblijf in het Herstelhotel. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ). Dat betekent dat u via de aanvullende verzekering (een deel van) de verblijfkosten vergoed krijgt.

De behandelingen door zorgaanbieders worden vergoed door de zorgverzekering als deze zijn opgenomen in uw verzekeringspakket. De kosten van persoonlijke zorg en verpleging worden bekostigd vanuit de basisverzekering indien u een indicatie voor deze persoonlijke zorg en/of verpleging heeft.

Bezoekers vertellen ...Mevrouw van Westen

Mevrouw van Westen is 95 jaar en woont nog altijd zelfstandig. Onlangs is ze thuis gevallen in de huiskamer. Gelukkig heeft ze niets...

Lees verder

Bezoekers vertellen ...Mevrouw van der Aa-Voogt

Mevrouw van der Aa-Voogt is 82 jaar en komt uit Bleiswijk en is al twee keer in het herstelhotel geweest. Over veertien dagen komt ze weer. Ze zegt: "Ik ben er...

Lees verder

Bezoekers vertellen ...Mevrouw Veenma

Trudy Veenma is de dochter van mevrouw Riek Veenma. Ze zegt: "Mijn moeder is door een blaasontsteking en medicijnvergiftiging erg verzwakt in haar benen. Ze zit nu een week in het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk om...

Lees verder

Bezoekers vertellen ...De heer en mevrouw de Jong

Mevrouw de Jong heeft een nieuwe knie gekregen en verblijft samen met haar man in Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk. "Een kennis van mij is hier ook geweest na...

Lees verder

Bezoekers vertellen ...Mevrouw Rog

Sinds 1 november 2015 is Ineke Rog gastvrouw in het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk. Samen met drie andere gastvrouwen en...

Lees verder

Bezoekers vertellen ...De heer van der Meer

Gert van der Meer komt uit Bergschenhoek en is sinds begin 2017 vrijwilliger in Herstelhotel Medisch Hart. Hij is ook vrijwilliger in De Leeuwerik in Bleiswijk en...

Lees verder

Meer dan alleen zorgVoor professionals

Heeft uw patiënt een operatie gehad en kan hij of zij nog niet naar huis? In ons herstelhotel bieden deskundige medewerkers een unieke vorm van zorg. Tijdens een kortdurend verblijf in een comfortabele omgeving trainen patiënten dagelijks met een fysiotherapeut en bereiden wij in overleg met een diëtiste gezonde maaltijden. Wij zorgen voor rust, regelen zaken voor thuis en ontlasten de mantelzorgers. Ondertussen werken zij aan hun herstel, zodat zij zo snel mogelijk het algemeen dagelijks leven in de thuissituatie weer kunnen oppakken.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie