Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Onze partners

Medisch Hart Bleiswijk
Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum. In het gezondheidscentrum zijn verschillende zorgaanbieders gevestigd.

De zorgprofessionals hebben allemaal hetzelfde doel: goede, op elkaar afgestemde zorg voor u als patiƫnt. Een belangrijk middel daarbij is onderling overleg. Hierdoor kunnen de zorgaanbieders, als dat nodig is, gezamenlijk bekijken hoe zij patiƫnten zo optimaal mogelijk kunnen helpen of behandelen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bent altijd welkom in het Medisch Hart Bleiswijk: www.medischhartbleiswijk.nl

SNHZ
Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ). Dat betekent dat u via de aanvullende verzekering (een deel van) de verblijfkosten vergoed krijgt. Kijk voor meer informatie op de website van SNHZ: www.snhz.nl

Contactgegevens
Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk
Dorpsstraat 3
2665 BG Bleiswijk

010 870 99 99
info@herstelhotelbleiswijk.nl

U mag altijd even langskomen om een goed beeld te krijgen van ons herstelhotel.

Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie