Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Hoe werkt het?

Informatie
Wilt u informatie dan kunt u bellen met 010 8709999. De gastvrouw staat u graag te woord en verbindt u door als het vragen zijn die zij niet kan beantwoorden.

Reserveren
Het is altijd mogelijk een kamer te reserveren als u bijvoorbeeld weet wanneer u graag in het hotel wilt verblijven. Dit kan bijvoorbeeld zijn als u een operatie moet ondergaan en u weet de datum of als uw mantelzorger een vakantie gepland heeft.

In het geval van reserveren, is het altijd handig om ook even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. De kosten zijn namelijk afhankelijk van uw indicatie, van uw zorgverzekeraar en van uw wensen. Gezien de verschillen in verzekeringsvoorwaarden, zijn vergoedingen en eventuele eigen bijdrage sterk verschillend en ondoenlijk om te vermelden.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie