Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Kosten

De kosten voor uw verblijf zijn afhankelijk van uw keuze voor een één- of tweepersoonskamer. Per 1 januari 2019 kost een éénpersoonskamer €189,- per dag / nacht en een tweepersoonskamer € 269,- per dag / nacht. Uw ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Betaling van deze verblijfskosten zijn afhankelijk van de indicatie, van de zorgverzekeraar en van de wensen van de cliënt. Gezien de verschillen in verzekeringsvoorwaarden, zijn vergoedingen en eventuele eigen bijdrage sterk verschillend en ondoenlijk om te vermelden. Wij raden de cliënten aan de exacte voorwaarden af te stemmen met hun zorgverzekeraar.
Een aantal zorgverzekeraars stelt als voorwaarde dat het hotel is aangesloten bij TopZorg Hotels, dus het SNHZ keurmerk bezit. Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is in bezit van dit Keurmerk.

De behandelingen door zorgaanbieders (zoals fysiotherapie) worden vergoed door de zorgverzekering als deze zijn opgenomen in uw verzekeringspakket. De kosten van persoonlijke zorg en verpleging worden bekostigd vanuit de basisverzekering indien u een indicatie voor deze persoonlijke zorg en/of verpleging heeft.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie