Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Kosten

De kosten voor uw verblijf zijn afhankelijk van uw keuze voor een één- of tweepersoonskamer. Per 1 januari 2019 kost een éénpersoonskamer €189,- per dag / nacht en een tweepersoonskamer € 269,- per dag / nacht. Uw ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

U betaalt zelf uw verblijf in het herstelhotel. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ). Dat betekent dat u via de aanvullende verzekering (een deel van) de verblijfkosten vergoed krijgt.

De behandelingen door zorgaanbieders worden vergoed door de zorgverzekering als deze zijn opgenomen in uw verzekeringspakket. De kosten van persoonlijke zorg en verpleging worden bekostigd vanuit de basisverzekering indien u een indicatie voor deze persoonlijke zorg en/of verpleging heeft.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie