Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

De heer van der MeerVrijwilliger zijn in het herstelhotel is een dankbare dagbesteding

Gert van der Meer komt uit Bergschenhoek en is sinds begin 2017 vrijwilliger in Herstelhotel Medisch Hart. Hij is ook vrijwilliger in De Leeuwerik in Bleiswijk en kwam via Michaele Bakker van de Stichting Welzijn Lansingerland bij het herstelhotel terecht. Hier helpt hij bij de lunch, doet hij spelletjes met de gasten of gaat met ze naar buiten.

De heer Van der Meer Vertelt:
"Sinds ik gepensioneerd ben, heb ik natuurlijk meer tijd. Ik wilde niet achter de geraniums gaan zitten en ging op zoek naar een goede tijdsbesteding. Die heb ik hier gevonden. Inmiddels ben ik drie tot vier keer per week in het Herstelhotel te vinden. Er is een online vrijwilligersagenda waarin je kunt aangeven wanneer je aanwezig wilt zijn. Zo zag ik vrijdag dat er maandagochtend nog niemand stond en heb ik mijzelf erin gezet. Het bevalt me hier uitstekend. Het is een kleinschalig hotel dus je leert de gasten snel kennen. De sfeer is goed en de vrijwilligers en medewerkers vormen met elkaar een hecht team.

Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is dé oplossing voor mensen die uit het ziekenhuis komen en nog niet naar huis kunnen of er nog niet aan toe zijn. De mensen vinden het hier fijn en comfortabel"

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie