Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Mevrouw RogKom eens vrijblijvend langs om een beeld te krijgen van ons herstelhotel

Sinds 1 november 2015 is Ineke Rog gastvrouw in het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk. Samen met drie andere gastvrouwen en directeur Ed Noordman is ze het visitekaartje van het herstelhotel. Ze zorgt voor een gastvrije ontvangst en is tijdens het verblijf het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast bereidt en serveert ze maaltijden en luistert ze aandachtig naar de wensen van de gasten. Alles voor een zo'n prettig mogelijk verblijf!

Mevrouw Rog vertelt:
“Geen dag is hetzelfde hier, dat maakt het werk zo leuk! We zijn een klein team en kunnen goed met elkaar overweg. We kunnen alles tegen elkaar zeggen en dat houdt ons scherp. Ik werk 28 uur per week verdeeld over wisselende dagdiensten. 's Avonds is er altijd verpleging die slaapdienst heeft.
Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is dé oplossing voor mensen die uit het ziekenhuis komen en nog niet naar huis kunnen of er nog niet aan toe zijn. De mensen vinden het hier fijn en comfortabel"

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie