Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

De heer en mevrouw de JongHet voelt echt als een hotel

Mevrouw De Jong heeft een nieuwe knie gekregen en verblijft samen met haar man in Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk.

Dhr. en Mevr. De Jong vertelt:
Een kennis van mij is hier ook geweest na een heupoperatie. Ze vond het hier zo fijn en heeft mij het herstelhotel aanbevolen. Ik ben toen vooraf met mijn man een keertje gaan kijken en konden meteen van alles voorbespreken.

Het voelt echt als een hotel; je hoeft maar te kicken of je krijgt het. Het eten is goed en wordt 's morgens op je kamer gebracht. Je kunt aangeven wat je wilt hebben. Ook 's middags en 's avonds is er voldoende keus. En de brunch op zondag … die is echt is geweldig!
De kamers zijn mooi en ruim. Wij hebben een twee persoonskamer want mijn man is meegekomen. Dat is wel zo gezellig, anders zat hij maar alleen thuis. Ook hij heeft het naar zijn zin en kan het iedereen aanraden.

Donderdag gaan we weer naar huis. De revalidatie is heel snel gegaan. Twee keer per dag heb ik getraind met een fysiotherapeut en nu ik kan ik al weer met krukken lopen. Wij zijn echt heel tevreden!"

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie