Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Mevrouw VeenmaGoede verzorging en twee keer per dag fysiotherapie is belangrijk

Twee jaar geleden is mevrouw Veenma hier ook geweest nadat ze haar elleboog had gebroken. Dat was haar goed bevallen. In plaats van één keer per week in haar eigen appartement met zorg in Papendrecht oefent ze nu twee keer per dag met wandelen en oefeningen in de stoel. Op die manier krijgt ze weer vertrouwen in haar benen en kan ze binnenkort naar huis.

Mevrouw Veenma vertelt:
“Mijn moeder is door een blaasontsteking en medicijnvergiftiging erg verzwakt in haar benen. Ze zit nu een week in het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk om weer aan te sterken. Wat ik vooral erg belangrijk vind, is de fysiotherapie die ze hier krijgt en natuurlijk de goede verzorging. Zelf woon ik in Bergschenhoek en dit is eigenlijk het enige herstelhotel dat ik ken met een fysiotherapiepraktijk in huis en een contract met de verzekeraars"

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie