Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Mevrouw van der Aa-VoogtVertrouwde plek met vriendelijke mensen dichtbij huis

Mevrouw van der Aa-Voogt is 82 jaar, komt uit Bleiswijk en is al twee keer in het herstelhotel geweest. Over veertien dagen komt ze weer.

Mevrouw Van der Aa-Voogt vertelt:
“Ik ben er trots op dat wij zo’n mooi herstelhotel in Bleiswijk hebben. Het is voor mij heel bijzonder dat ik na een werkzaam leven als ambtenaar en wethouder van de gemeente Bleiswijk nu als gast kan verblijven in het voormalige gemeentehuis. Natuurlijk was ik bij de opening aanwezig, al dacht ik toen nog dat ik hier voorlopig niet zou komen.

Na mijn eerste verblijf in het ziekenhuis kwam ik echt van de hel in de hemel. In het ziekenhuis ben je maar een nummer en kennen ze je na een week nog niet. Hier al na één dag door de persoonlijke aandacht die je van iedereen krijgt. Het is heel kleinschalig en de mensen zijn allemaal heel vriendelijk. Ook voor mijn man die dementerend is, is deze plek vertrouwd. Hij kan mij altijd opzoeken en komt lunchen en dineren, maar slaapt beter in zijn eigen omgeving.

Het zorgt voor rust dat ik al weer een plekje heb kunnen reserveren. Dit keer wordt mijn verblijf voor een deel vergoed door mijn aanvullende verzekering. Na mijn schouderoperatie word ik intensief begeleid en hoop ik dat ik na drie weken weer naar huis kan. De zorg is hier ook goed. De verpleegkundigen zijn soms eerder uit de wijk dan vanaf de afdeling in het ziekenhuis. Ik vind het prettig dat ik mijn vaste verpleegkundige uit de wijk hierheen mee kan nemen. Dat is vertrouwd. En voor mijn bezoek maakt het niet uit waar ik herstel; die vinden het hier ook geweldig!”

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie