Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Mevrouw van WestenIk hoef zelf nergens aan te denken; het is gewoon geweldig!

Mevrouw van Westen is 95 jaar en woont nog altijd zelfstandig. Onlangs is ze thuis gevallen in de huiskamer. Gelukkig heeft ze niets gebroken, maar ze heeft door de pijn in haar been moeite met opstaan uit de stoel en in en uit bed komen.

Mevrouw Van Westen vertelt:
“Mijn dochter heeft na mijn val contact gehad met mijn fysiotherapeut Elly van Heijningen. Elly raadde haar aan om contact op te nemen met Ed en zodoende ben ik in het herstelhotel opgenomen.

Ik wil hier graag aansterken en weer goed leren lopen zodat ik terug naar huis kan. Misschien lukt dat niet meer. Mijn dochters wonen in de buurt maar werken allebei in het onderwijs. Ik wil ze niet te veel tot last zijn. Hier kunnen zij en ook de kleinkinderen makkelijk langskomen. Het is hier echt geweldig. Ik hoef nergens aan te denken, de kamers zijn mooi en schoon, het eten heerlijk en je kan alles vragen. Het personeel is heel aardig en neemt echt de tijd voor je. Ook met de andere gasten heb ik veel contact. Dat maakt het allemaal heel gezellig!”

Naar overzicht

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie