Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Hoe werkt het?

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is geschikt als u verzorging en/of verpleging nodig heeft. U kunt tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen, maar bent wel in staat om de eigen regie te voeren. Voordat wij uw reservering kunnen bevestigen, heeft er afstemming plaatsgevonden over de periode, de zorgvraag en de kosten.

Wij hanteren dagtarieven voor herstelgasten. U mag elk moment van de dag aankomen en vertrekken. In het tarief is inbegrepen uw hotelkamer, alle maaltijden, de aanwezigheid van een verpleegkundige 's nachts, administratieve ondersteuning en deelname aan activiteiten.

Wat moet u doen?

  • Het medisch-verpleegkundig formulier moet u (laten) invullen, ondertekenen en terugsturen. Wanneer wij alle papieren hebben ontvangen, kunnen wij uw aanvraag na beoordeling goedkeuren en de reservering definitief maken.
  • Wij helpen u graag met de aanvraag naar uw verzekeraar. Deze hanteert doorgaans een verwerkingsperiode van 10 werkdagen. Uw verzekeraar beslist over de aanvraag.

Belangrijk om te weten
Wat u moet meenemen:

  • Een actuele medicatielijst, recepten en medicatie voor minimaal 24 uur.
  • De machtiging voor fysiotherapie
  • Kopie paspoort/ID-kaart en pas zorgverzekeraar

Gebruikt u antistolling? Laat u zich dan door het ziekenhuis aanmelden bij de trombosedienst. Vergeet de tromboselijst met de actuele dosering niet mee te nemen.

Wanneer u in een buitenlands ziekenhuis behandeld bent – een periode die langer was dan 24 uur én in de afgelopen twee maanden – dan vragen wij u om een MRSA-verklaring (ziekenhuisbacterie). Is de uitslag van de test negatief? Dan bent u van harte welkom. U kunt altijd overleggen met ons, telefoon 010 – 870 99 99.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie