Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Informatieblad herstelverblijf 2017

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is geschikt als u verzorging en/of verpleging nodig heeft. U kunt tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen, maar bent wel in staat om de eigen regie te voeren. Voordat wij uw reservering kunnen bevestigen, heeft er afstemming plaatsgevonden over de periode, de zorgvraag en de kosten.

Wij bieden

  • Zorg op maat: 7 dagen per week, 24 uur per dag.
  • Professionele revalidatie: 2x per dag, 6 dagen in de week trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut in samenspraak met andere zorgverleners.
  • Persoonlijke aandacht: wij kennen onze gasten, hun naasten en de thuissituatie.
  • Goede samenwerking tussen verblijf, verpleegkundige zorg en fysiotherapie.

De zorg wordt betaald door uw verzekeraar. Een wijkverpleegkundige van één van onze lokale thuiszorgorganisaties stelt hiervoor een indicatie. De zorg en verzorging verlopen via één van onze lokale thuiszorgorganisaties.

Het verblijf is op eigen kosten, maar de meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van die kosten, als u een aanvullende polis heeft. U kunt op onze website www.herstelhotelbleiswijk.nl uitrekenen waar u recht op heeft.

Wij hebben dagtarieven voor herstelgasten. U mag elk moment van de dag aankomen en vertrekken. In het tarief is inbegrepen uw hotelkamer, alle maaltijden, de aanwezigheid van een verpleegkundige 's nachts, administratieve ondersteuning en deelname aan activiteiten.

Wat vragen wij van u?

  • Het medisch-verpleegkundig formulier moet u (laten) invullen, ondertekenen en terugsturen. Als wij alle papieren hebben ontvangen, kunnen wij uw aanvraag na beoordeling goedkeuren en de reservering definitief maken.
  • Wij helpen u graag met de aanvraag naar uw verzekeraar. Deze hanteert doorgaans een verwerkingsperiode van 10 werkdagen. Uw verzekeraar beslist over de aanvraag.


Let op

  • Neemt u vanuit het ziekenhuis voor tenminste twee dagen medicatie mee.
  • Heeft u een PGB, WMO-regeling of is er sprake van SVB-beheer, neemt u dan contact met ons op.
  • Vlak voor uw komst nemen wij contact met u of het ziekenhuis op.

Meer informatie
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon 010 – 870 99 99 of e-mail info@herstelhotelbleiswijk.nl.

Informatieblad herstelverblijf PDF
Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie