Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Reserveringsformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Hoe vollediger de reservering is, des te sneller kunnen wij deze in behandeling nemen.

Persoonsgegevens

(van gehuwde vrouw s.v.p. ook de geboortenaam vermelden)

 
Eventueel 2e persoon

(van gehuwde vrouw s.v.p. ook de geboortenaam vermelden)

 

Een verblijf wordt per dag berekend. Aankomstdag en vertrekdag word berekend. De prijs voor een 1-persoons kamer bedraagt €179,- per dag / nacht (incl. BTW). Voor een 2-persoons kamer is deze € 249,- per dag / nacht (incl. BTW). Deze prijzen zijn all-inclusive, exclusief bijzondere wensen. Op de eerste en op de vijftiende van de maand sturen wij een rekening voor de eigen bijdrage van het verblijf in het hotel. Ook zal, indien u hier gebruik van maakt, de horecarekening worden opgemaakt.

 
Verblijf

Verblijf in herstelhotel wordt noodzakelijk geacht:

Heeft u een dieet, allergie of wensen waar wij rekening mee kunnen houden?

 
Betaling

U draagt zelf de kosten voor een verblijf. Mogelijk bent u lid van Herstelvereniging de WIK VITAAL en/of heeft u een aanvullende verzekering afgesloten waardoor u een vergoeding ontvangt.

Wij verzorgen graag de aanvraag bij uw zorgverzekeraar voor een mogelijke vergoeding. Of u daarvoor in aanmerking komt, bepaalt uw zorgverzekeraar. Houd rekening met een verwerkingstijd van 5 - 10 werkdagen.

 
 
Zorg

Het kan gebeuren dat u onverwachts, op indicatie van verpleegkundige, gebruik moet maken van een huisartsenpost. Om te zorgen dat de huisartsenpost u zo goed mogelijk van dienst kan zijn, moet u toestemming geven tot inzage in uw medisch dossier.

 
 
 
 

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie