Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden herstelverblijf

  1. Na ontvangst van de ondertekende formulieren, plannen wij met u de reservering. U ontvangt een schriftelijke bevestiging.
  2. Met ondertekening bevestigt u alles naar waarheid en volledig te hebben ingevuld.
  3. Het door u ondertekende reserveringsformulier wordt aangemerkt als een akkoord met de verblijfsovereenkomst. Bij annulering worden kosten in rekening gebracht.
  4. Tenzij anders met u is afgesproken en schriftelijk is bevestigd, moet uiterlijk 1 week voor de geplande aankomstdatum het in de bevestiging aangegeven 10% van de rekening van Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk zijn bijgeschreven. U ontvangt hierover een separate brief. Het betaalde reserveringsbedrag wordt met de eindfactuur verrekend. De eindfactuur krijgt u mee bij vertrek. Voor uw vertrek nemen wij de rekening graag met u door.


Betalingsvoorwaarden
De volgende betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op de betaling van verblijfs- en overige kosten in Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk. De kosten van verblijf staan vermeld in verschillende brochures en worden bekend gemaakt in uw reserveringsbevestiging. De gast, hierna te noemen 'debiteur', is onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de betaling van alle kosten inzake verblijf en overige posten.

Artikel 1

  1. De betaling van kosten moet gebeuren aan Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk, met een Nederlands wettig betaalmiddel, zonder enige inhouding.
  2. Bij overschrijding van de betalingstermijn ontvangt de debiteur een herinneringsfactuur met een verhoging. Mocht betaling ondanks de herinneringsfactuur uitblijven, dan is Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk gerechtigd een deurwaarder of incassobureau in te schakelen. Alle kosten (rente plus incassokosten) voor invordering van de betaling zijn voor rekening van de debiteur.


Artikel 2

  1. Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk hanteert een dagtarief voor herstelgasten. Binnen het tarief zijn zonder onderscheid opgenomen de kosten van verblijf, services en de maaltijden. Consumpties voor niet gasten kunnen op rekening van de gast worden bij geschreven of direct worden afgerekend.
  2. Zorgkosten (mits deze niet vallen onder een zorgindicatie) worden apart aan debiteur doorberekend.
  3. De dag van aankomst en dag van vertrek worden bij een herstelverblijf berekend als volledige verblijfsdagen. Debiteur heeft op de dag van vertrek recht op alle maaltijden.
  4. Vanaf het moment van aankomst van debiteur bij Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk geldt dat, indien de debiteur besluit binnen de reserveringsperiode te vertrekken, de kamerhuur vanaf de dag van vertrek voor de resterende reserveringsperiode aan de debiteur in rekening wordt gebracht tot een maximale periode van zeven dagen.
Reserveringsvoorwaarden PDF
Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie