Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Zorg

Het Herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. De zorg in het Herstelhotel wordt geboden vanuit de eerstelijn: door Huisarts (mevrouw Dr. Eveliene Kusters) in samenwerking met Fysiotherapie Lansingerland, diƫtisten van Invorm, pedicure Loes Schweers, Thuiszorgwinkel MHB, psychologen van GGZ en andere behandelaars vanuit het gezondheidscentrum Medisch Hart Bleiswijk.

Naast reguliere zorg en preventieve training verzorgt Fysiotherapie Lansingerland de behandeling van de gasten van het herstelhotel. Gasten trainen van maandag tot en met vrijdag , 2x per dag onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut aan hun herstel. Op zaterdag is de fysiotherapie er alleen in de ochtend en zondag is voor iedereen een rustdag. De training vindt plaats zowel in de modern ingerichte revalidatieruimte als in het Herstelhotel.

Voor wie?

Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is bedoeld voor mensen die verzorging en/of verpleging nodig hebben en tijdelijk niet zelfstandig thuis kunnen wonen. Men moet in staat zijn om de eigen regie te voeren.

Maar ook kunnen mensen terecht als de mantelzorger bijvoorbeeld met vakantie gaat, dit is respijtzorg.

Het Herstelhotel is bijzonder geschikt voor:

  • Als u moet herstellen na een orthopedische ingreep (zoals knie-/heupprothese of electieve gewrichtsvervangende operatie);
  • Als u een zware operatie heeft ondergaan en hiervan moeten herstellen;
  • Als u herstellende bent van een neurologische aandoening;
  • Als u een oncologische behandeling (heeft) ondergaan en nog niet naar huis wilt of kunt;
Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie