Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heropent in november de deuren

Bleiswijk – Na een tijdelijke sluiting opent het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk naar verwachting op 1 november aanstaande de deuren. Dat is goed nieuws voor inwoners van Lansingerland die na een operatie aan hun herstel en revalidatie willen werken, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Na het ontbreken van orthopedische operaties vanaf oktober vorig jaar was het voor het Herstelhotel geen optie langer open te blijven. Nu de coronacrisis enigszins onder controle is en de reguliere zorg wordt hervat, is voorzichtig begonnen met het voorbereiden van de heropening van het Herstelhotel, naar verwachting op 1 november aanstaande. Voor degenen die na maanden wachten eindelijk hun (orthopedische) operatie ondergaan, kunnen in het Herstelhotel werken aan een voorspoedig herstel tijdens een gastvrij verblijf.

Basisverzekering
Het Herstelhotel is gevestigd in het Medisch Hart Bleiswijk. Door de samenwerking met Humanitas vanaf 1 juli 2020 is het voor iedereen mogelijk hier te herstellen of te revalideren na bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie. Verblijf en zorg worden gefinancierd uit de basisverzekering en dat neemt veel problemen weg voor degenen die eerder een hoge eigen bijdrage moesten betalen omdat de zorgverzekering verblijf en zorg niet vergoedden. Met de juiste indicatie kan gebruik worden gemaakt van het Herstelhotel met al zijn faciliteiten op het gebied van zorg en revalidatie. Gasten kunnen er heerlijk eten en hebben een privékamer en kunnen gebruik maken van de thuiszorg, pedicure en fysiotherapieruimte om te revalideren.

Vacatures
Om de start van de heropening goed te laten verlopen, is het Herstelhotel op zoek naar enthousiaste gastvrouwen/-heren, schoonmaakmedewerkers (m/v), helpende handjes / studenten en vrijwilligers. Interesse? mail naar info@herstelhotelbleiswijk.nl .

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie