Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Het hotel

Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is een kleinschalig herstelhotel met persoonlijke aandacht en medische ondersteuning. Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. Dit betekent alle medische disciplines, complete zorg en verblijf onder één dak. Een unieke samenwerking in Lansingerland!

Sneller herstel
VANAF 1 JULI 2020 HEEFT HET HERSTELHOTEL EEN SAMENWERKING MET STICHTING HUMANITAS EN WORDT ER GERIATRISCHE REVALIDATIE ZORG GELEVERD. DAT BETEKENT DAT ER EEN VOLLEDIG AFGESTEMD PROGRAMMA IS ONTWIKKELD VOOR REVALIDATIE VAN BIJVOORBEELD KNIE- OF HEUPOPERATIE!

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is geheel rolstoelvriendelijk en biedt u:

  • Zorg op maat: een team van verpleegkundigen en gastvrouwen staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.
  • Persoonlijke aandacht: wij kennen onze gasten, hun naasten en de thuissituatie.
  • Revalidatie: 2x per dag, 6 dagen in de week trainen onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut in samenspraak met andere zorgverleners.
  • Goede samenwerking tussen verblijf, verpleegkundige zorg en fysiotherapie.

Gastvrij verblijf
Het Herstelhotel is gelegen in het dorpscentrum van Bleiswijk, dichtbij recreatiegebied De Rottemeren. In het Medisch Centrum Bleiswijk bevindt zich naast het Herstelhotel ook het gezondheidscentrum, met o.a. thuiszorgwinkel, fysiotherapie, huisarts, e.d.

Onze gastvrouwen zorgen voor een gastvrije ontvangst en zijn tijdens uw verblijf uw eerste aanspreekpersoon voor het verblijf; zij bereiden en serveren de maaltijden, luisteren aandachtig naar uw wensen. De zorgmedewerkers zijn aanspreekpersoon voor uw zorg. Samen werken we aan een zo prettig mogelijk verblijf van hoge kwaliteit voor u als gast!

Wil u een beter beeld krijgen van het Herstelhotel, dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen. Het is dan wel handig als u even van te voren belt, zodat we tijd kunnen inplannen om u te woord te staan.

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 17125

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 17126

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie