Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk Logo
 

Het hotel

Het Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is een kleinschalig herstelhotel met persoonlijke aandacht en medische ondersteuning. Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. Dit betekent alle medische disciplines, complete zorg en verblijf onder één dak. Een unieke samenwerking in Lansingerland!

Sneller herstel
Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk is geheel rolstoelvriendelijk en biedt u:

  • Zorg op maat: een team van verpleegkundigen en gastvrouwen staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.
  • Persoonlijke aandacht: wij kennen onze gasten, hun naasten en de thuissituatie.
  • Revalidatie: 2x per dag, 6 dagen in de week trainen onder begeleiding van een professionele fysiotherapeut in samenspraak met andere zorgverleners.
  • Goede samenwerking tussen verblijf, verpleegkundige zorg en fysiotherapie.

Gastvrij verblijf
Het herstelhotel is gelegen in het dorpscentrum van Bleiswijk, dichtbij recreatiegebied De Rottemeren. Naast het herstelhotel bevindt zich een gezondheidscentrum in hetzelfde pand. Onze gastvrouwen zorgen voor een gastvrije ontvangst en zijn tijdens uw verblijf uw eerste aanspreekpunt. Daarnaast bereiden en serveren zij kwalitatief goede en gezonde maaltijden. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen. Alles voor een zo'n prettig mogelijk verblijf!

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze partnersWij werken samen met

Afbeelding 15465

Herstelhotel Medisch Hart Bleiswijk heeft een SNHZ keurmerk. Wij voldoen aan de voorwaarden van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ).

Meer over SNHZ
Afbeelding 15466

Het herstelhotel is onderdeel van het Medisch Hart Bleiswijk. In het pand van het voormalig gemeentehuis van Bleiswijk biedt het Medisch Hart Bleiswijk ook onderdak aan een gezondheidscentrum.

Meer informatie